Баухаус в България

БАУХАУС отваря магазин в България - bauhaus baumarkt

Добри новини за всички, които обичат да работят у дома и в градината - БАУХАУС (BAUHAUS) отваря първия си магазин в България. Магазина ще предлага освен вече познатите строителни материали за ремонт и довършителни работи и много други - общо 120 000 продукта за дома и градината. Надяваме се с новия магазин на БАУХАУС да се даде тласък, като цяло на строително-ремонтния бранш в София и околността. Вече ще можете да изберете необходимите ви материали на място в BAUHAUS  в магазина на Военна рампа до ТЕЦ София СЕВЕР. Сега София,а скоро и в другите големи градове.

Няма по-добър сигнал за това, че условията на пазара за строителни материали се подобряват от навлизането на такива знакови вериги, като ИКЕА (IKEA BULGARIA) и БАУХАУС (BAUHAUS BULGARIA). Българските клиенти търсят все по-качествени строителни материали за дома си и това даде сигнал на поредната голяма търговска верига да присъства физически на пазара с няколко милионна инвестиция. Веригите от такъв мащаб винаги внимателно подбират внимателно пазарите, на които ще оперират.

Източник: баухаус.бг (Лого bauhaus.bg) и www.baumarket.bg

 

ПРАКТИКЕР /с адрес :: praktiker.bg/ вече и с електронен магазин за строителни материали. Да пожелаем успех на колегите.ЛОГО БАУМАРКЕТ

Последна промяна на: November 20, 2012